Skip to main content

Gastenboek

Vakantiehuis De Bosuil

 • Silvia en LIanne

  Wat blijft het een heerlijk huisje in prachtige omgeving. We komen hier nu ruim 10 jaar en altijd met onze honden. De omheinde tuin is een feest en niet alleen voor de honden. Vanuit het raam bij de eettafel heb je ook je eigen “vogelkijkhut”,  waar ook de eekhoorns dit jaar iedere dag walnoten kwamen halen. En bijna iedere vroege ochtend 4 herten in het weiland vlakbij het huisje. Vele wandel- en fietsroutes direct vanuit het huis We zijn ook altijd weer benieuwd wat er nieuw is in het huisje; dit jaar is dat onder andere de zithoek, mooi! Kortom, echt een aanrader als je van rust en natuur houdt , een plek om terug te (blijven) komen.

  12 november 2021
 • Melita

  Weer een weekje in Wateren geweest in het Drents Friese Wold op ons favoriete stekje "de Bosuil". Van daaruit weer heerlijke wandelingen gemaakt, door de prachtige natuur daar.

  18 oktober 2020
 • Wilma

  Het is er zo mooi en vredig, kan uren naar de vogeltjes en eekhoorntjes kijken

  8 augustus 2020
 • Krista
  Net terug van een heerlijk weekendje in De Bosuil. Een heerlijk huisje voorzien van alles wat je nodig hebt! Bij aankomst een warm welkom, heerlijke verse eitjes en wat lekker voor de honden.
  Prachtig en goed omheind bosperceel waar onze 3 honden de tijd van hun leven hebben gehad. Heerlijk rennen en ravotten!
  Zelf hebben we genoten van de omgeving, de rust en alle vogeltjes. Genoeg mogelijkheden voor mooie wandelingen, ook dichtbij huis.
  Zeker een aanrader !
  9 maart 2020
 • Johan

  Heerlijk huisje. prachtomgeving voor mens en dier vooral hond. Ook lekker om te wandelen en hard te lopen.

  21 maart 2019

Vanuit De Bosuil genieten de gasten van de jonge spechten in het nest dat vanuit huis is te zien. Foto Domnique Brienen-Keijzer. 

Vanuit Vakantiehuis De Bosuil kunt u de eekhoorns bewonderen (en fotograferen) die komen eten op de voederplaats.